Alla inlägg den 21 mars 2008

Av Liten & Galen - 21 mars 2008 21:06



Utan chips, det här e sista gången farsan smiter på kalas ensam på en fredag kväll. Jag har legat under vardagsrummsbordet som vanligt, men helt utan andledning. Jag kunde lika gärna ha legat i sängen där de va varmt och mjukt istället för det hårda kalla parkettgolvet.


Morsan har haft fullt upp i matrummet med att spakla, slipa, tejpa, måla. HELA JÄ_LA KVÄLLEN har ju gått åt det lilla lilla rummet ORÄTTVIST. Ni som har varit hemma hos mig och sett vår småblommiga (blåbär och lingon) tapet kan väl kanske hålla med om att det var på tiden att skiten målades över...... Och hon får passa på när farsan inte e hemma för han tycker tyckte faksikt om de små bären.


Tycker själv att det e mycket finare med kaffe/mjölk än med lingon, blåbärsblandning!


Men nån äggmålning blev det inte i kväll :( Om vi går upp riktigt tidigt imorgon kanske vi hinner enligt penseldamen -jag skulle inte tro det, byta bort en sovmorgon NOOOT!!!!!!!


Mamma har lovat mig en varm smörgås med extra skinka ikväll som komensation för mitt chipsbortfall. -TACK MAMMA.


Tass och godnatt


Av Liten & Galen - 21 mars 2008 15:09


Trot eller ej men jag och morsan åkte hemmifrån själva imorses -YEEEHAAA det va självklart att vi skulle på promenad för vandrar kängerna snörades.... Och till min lycka visade det sig att de två strora skäggiga skulle med, total glädje ;) och inte nog med det lill troja kom och slöt upp sig hon med! Det här är jackpot!


Vi gick en mysig runda på ca en timme vi kom inte speciellt långt  trojas lillhuse Mio va med och han gick små sprang kröp så gott han kunde hela promenaden. Men e benen inte högra än en potta skit så e det inte så lätt att pölsa på fort i snön. Trots hastigheten hade vi det gööör mysigt i snön.


Tur att två har skägg så man inte tar miste på dem :)


När vi sen kom hem stod det luch färdigt på bordet -bra jobbat av farsan han ahr ju ändå varit hemma själv med Liten (hon slutade skrika ca 40 minuter efter vi åkt).


När det tvåbenta va klara fick vi hjälpa till att avsluta lunchen som bestod av en väldoftande lasange mmmmmmmmm. Jag måste meddela er som inte provat att den är godast när den är så där lagom fesljummen!


Snart färdiga med disken!


Nä dax att sträcka ut sig i sängen och samla krafter inför kvällens äggmålning;)


Tass







Ovido - Quiz & Flashcards