Alla inlägg under mars 2008

Av Liten & Galen - 10 mars 2008 19:58

Då e vi i de norrländska skogarna igen..... JA VET att vi inte e i norrland men det här e det närmsta norrland jag har varit. Och vi e ju norr om göteborg, alltså e vi i de norrländska skogar -OK.


Dagen har varit rätt lugn, vi har mest åkt bil. Men min störtsköna lillasyster har förgyllt min dag i och för sig. Idag gjorde hon sin fjärde volt med bravur ;) Hennes minne har nog inte hållt samma takt som resten av hennes utveckling för då borde hon komma ihåg att morsan väger 30 gånger mer än vad hon gör. Och springer man i fullfart framåt när man e kopplad blir den naturliga reaktionen en kraftig rekyl tillbaks!!!!!! Som givetvis resulterar i att Liten svingas baklänges och ner på backen hon landar på fötterna den lilla så nåt kanske hon kommer ihåg????? Jag fick mig ett rejält skatt iallafall :D -TACK


Voff







Av Liten & Galen - 9 mars 2008 22:42

Det är den allra bästa dagen av alla veckodagar! Vi (jag och farsan) kan ligga och dra oss hur länge som helst, medans de andra i familjen går upp, äter frukost, går ut på lång promenad så kan vi med gott  samvete (e hundar begåvade med samvete???) ligga kvar och mysa hur länge som helst utan att skämmas, det är LIVET ;-) Jullan har givetvis oxå sovit bort HELA helgen, hon håller samma intensiva sömn nivå som oss grabbar -bra jobbat tjejen.


Idag har vi varit i ridhuset och tränat, eller Liten har tränat jag låg i bilen och tuggade på ett ljuvligt lammben mmmmmmmm. Mitt under träningstimmen strax efter att jag precis svalt sista biten av lammet, kom en (ängel) kompis till morsan och fick se mig i bilen ALLDELES ENSAM. Hon visste ju inte att jag kalasat på ett kanonkött :D Hon tyckye nog jätte synd om mig för jag fick sex hela hotdogs utan att ens behöva resa på mig, jag behövde bara titta lite sorgset och uppgivet tillbaks medans jag viftade lite lite på svansen. Tjing, tjing sicken jackpott! Det funkar alltid.


Nu e det hög tid att se om sängen e lika god som inatt eller om den kanske om möjligt e ännu bekvämare!


Tass och godnatt

Jag börjar uppskatta min syster mer och mer för var dag som går :-)
Av Liten & Galen - 8 mars 2008 23:17

För morsan ja!!!!!! Vi andra vi fick vara hemma och dega. Det va nån typ från nåt ställe som kallas Lilltle shop of horrors som ringede och bjöd med henne på galej, oförskämt att inte bjuda hela våran familj! Hon hade det tydligen bra i den där skräck affären för VI fick masa upp mitt i natten och hämta henne.....


Liten försökte leka med Julia nästan hela kvällen, men utan ens en minsta antydan till lek tröttnade hon efter 45 tjatande. Och vem blev utsatt då????? Jo om inte den vackra boxerherren som styr i familjen (moi).

Trots jäspningar och plats förflyttnig orkar hon skutta efter med ALLA sorters leksaker, pip, kamp, trossar ALLA saker hon kunde hitta. Phuuuuuuu han kan va rätt tröttsam.





Ska vi leka jage????
Av Liten & Galen - 7 mars 2008 18:17

Nu e det fredag igen vilket innebär SOVMORGON i två hela dar, om farsan inte har något planerat kan vi säkert ligga kvar i sängen ända tills klockan två imorgon och det skulle ju vara -alldeles alldeles underbart!!!!!


Jag tror inte att vi har några direkta aktiviteter inplanerade, men min impulsiva mamma kan nog komma på sista minuten saker som vi måste stressa med på. Allt från fika, promenad, träning, barnvakt, vedhuggning. Ja man vet aldrig vad som väntar, det återstår att se. Innan helgen e slut vet jag :)  Men jag hoppas verkligen på en lugn härlig helg hemma, lite spår eller annan skogsverksamhet ställer jag gärna upp på (jag håller tummarna).


Ikväll tror jag vi får besök för i nu läget dammas och torkas för fulla muggar och damsugaren står i startläge övanför trappan..........

Gäster är alltid trevlig, jag lyckas ju för det mesta charma till mig lite extra gott av våra besökare :D


Trevlig helg //Voff



Här skall det tydligen växa buskar, så vi ju en utmaning även denna helg!
Av Liten & Galen - 6 mars 2008 21:51

Idag har jag varit med lillasyster hos doktorn, mest som moraliskt stöd. Det va dax för den obligatoriska 12 veckors plågan. Och då kan det vara skönt att ha en rutinerad stabil stortass att luta sig mot.


 

När vi satt i väntrummet hördes oohhhh, va sööööt, sicken liten pärla. Ja hon charmade verkligen alla, personal som besökarae :)

Inne hos farbror doktorn kom jag på att mina hörselskydd ligger hemma i sovrummet -SATAN dom borde jag ju haft med mig. Och när jag fick se nålens längd....... (en fjärdedel av Litens totala kroppslängd) insåg jag att de här blir smärtsamt och högljutt. När jag tittar upp på bordet igen efter mina funderingar ser jag att sprutan är TOM hon yppade inte ens en andning, alltså hon va HELT knäpp tyst inte ens ett pip. STORT!!!!!! Jag e mäkta imponerad.



Efter våran sjukhusvistelse åkte vi till de skäggiga för lite promenad sällskap -mysigt. Om inte sprutor och injektioner är smärtsamt borde inte kranvatten ha någon större inverkan kan man tycka??????? Liten borde ha bättre kunskap vid det här laget och inte smyga in under en kissande hanhund. Inte nog med att hon stack in huvudet under kissestrålen, NÄ hela kroppen drog hon igenom. -KORKAT, och detta händer 30 minuter hemmifrån. Vi andra fick ju gå och skämmas när vi fick möte. Det luktade ju liksom PISS om hela sällskapet. Nä hon får faktiskt skärpa sig om hon vill fortsätta umgås med oss.



Väl inne hos mormor ångrade jag IGEN att inte fått med mig mina hörselskydd, för jisses sicken volym hon kan inta.... Det är enorm genomträngande. Och detta oväsen för lite kranvatten. -Det kanske är tur att vi har olika smärtbarriärer?????


Nu sover hon äntligen och jag skall göra detsamma, man vet ju aldrig om hon behöver badas imorgon oxå, MEN då skall jag vara förberedd!


Voff




Av Liten & Galen - 5 mars 2008 21:32

ÄNTLIGEN, herre gud va det snööööar, regnar, blåser ute! Morsan tvingade ut hela familjen på kvällspromenad  jag, farsan, Liten ja alla utom (lyx)Julia fick gå 50 minuter i motvind. -Så jä_la orättvist jag tror jag skall konvertera till katt.


Och vem sitter och majuar vid matskålen när vi kommer in jovisst kattf_n och vad händer....... Innan vi blir torkade till livsviktig värme  får givetvis den utsvultna gudinnan mat -vilken tur så hon inte avlider av svält!


Efter det fick vi tack och lov lite värme och kärlek, morsan gnuggade oss varma och torra medans farsan tände brasan -TACK- jag kanske har uppnått en kroppstemp på strax över 25 när jag vaknar imorgon.


Tass


En sista stråle innan John Blund kommer på besök!
Av Liten & Galen - 4 mars 2008 22:36

Härligt! När vi kom hem idag efter en lååång (5h) bilresa stod farsan och väntade på oss vid uppfarten!


Strax där efter kom mormor med dom skäggiga och Anneli med mina favoritskägg -det verkar bli en underbar kväll :)


Jag, farsan och Baileys stannade och fixade i garaget -skönt bara grabbar. Medans tjejerna och Lakritz (han har ju inte uppnått grabbig ålder ännu) gick och på promenad!


När de kom tillbaks från promenaden blev det fika inne vid brasan. 

Gnäll inte VI (jag och farsan alltså) skulle precis fixa fika när tjejerna kom tillbaks och vi kan inte roför att morsan e som en iller i köket!!!!!!!! Kakor och kaffe/the blev det -TILL ALLA (inkl. fyrbenta).


När de tvåbenta ätit sin middag va det dax för min LYX frystlamm mmmmmmm det e GÖÖÖT att snaska på!


Under tiden jag kalasade fick Liten stå modell för kameran -en helt rättvis fördelning av betungande uppgifter :D

Jag vet att min lillasyster e superSÖÖÖT!
Av Liten & Galen - 3 mars 2008 18:52

Inte riktigt men nästan. Gammal stad nytt hotell! Jag fick ett tips av min polare Ozzy om ett hotell i karlstad som han brukar bo på. Så vi va tvugna att prova vi oxå :-) Rummen e helt ok en säng till mig och en till morsan. Och det luktade gott från resturagen när vi checkade in, hoppas dom har roomservice!



Idag har vi mest åkt bil :-( det är faktiskt jättetråkigt, vi fick i och för sig va med och äta lunch på en uteservering och det är ju alltid uppskattat (innebär varm mat mmmmm). Mycket bättre än att ligga i bilen å vänta på att tanten ätit klart. I maten ingick kaffe och kaka, tur för oss att hon inte äter kaka :D tänk om vi hade varit kvar i bilen och soppgubben fått delikatessen istället för oss?????



Har precis kommit in från promenadenoch jag erbjöd Liten att leka i sängen men hon e ju GALEN så jag fick putta ner henne och vila mig i form det är ju en dag i bilen imorgon oxå!


Tass





Ovido - Quiz & Flashcards